Syksy tulee… nooot!

Aurinkoinen elokuu kääntyi syksyksi ja jotenkin sitä kuvitteli että nyt kaivellaan pipot ja pitkät housut kuukauden mittaiselta hyllytykseltä. Mutta mitä hullua, muutaman kalsean päivän jälkeen alkoi taas arska paistaa ja helliä huumaantuneita golfareita. Ihanaa, kertakaikkisen ihanaa. En muista milloin on syyskuun puolivälin tienoilla saanut pelata t-paidassa? Tai olisi kai sitä saanut, jos olisi tarennut, mutta… No, nyt tarkenee.

Viikonloppuna en poikkeuksellisesti ollut Kalajoella, vaan kotona. Janilla oli poikien kanssa oma ”viihteellinen” kisansa ja mökkimme oli täynnä testosteronia. Eikä sinne mulla ollut mitään asiaa. Onneksi kotikentällä kisattiin Siikajoki Openia, joten ei tullut vapaa-ajanongelmia. Lähtö oli tutussa naisporukassa 10.30 ja starttasimme ykköseltä kasteisille väylille. Vähän oli holotna alkumetreillä, mutta kun kropan sai lämpimäksi, niin kohta tarkeni ihan pois tiehensä.

Etuysi oli hurjaa tykitystä. Ykköselle heti pörö. Itsekin siitä hämmästyneenä sain mukavan vireen päälle ja niinpä etunen meni putkeen, korttiin tulos 39 lyöntiä! Vaukku. Ihan tuli taitava olo tytölle :D. Mutta tulipas nuolaistua liian nopsaan, takasellepa ei enää puhtia riittänyt ja sinne tuhlasin 10 lyöntiä enemmän. Voe änkeröinen sanon minä. Loppuviimein siis se normi 88 lyöntiä ja koska pelimuoto oli pistebogey, niin 35 pojoa. Ei mainittavaa menestystä, olin kuudes, scratchissä neljäs. Mutta siis… voi dääm, meinas tulla hyvä kierros. Tästä riittää jälkipeliä ja jossittelua pitkään.

No, eilen oli kotijoukot reissun päällä Muuramessa koiranäyttelyssä meidän maastonakin kanssa, joten lähdettiin aamusella ystävättäreni Joren kanssa kentälle. Pelattiin ensin normi 18 ja pikku tauon jälkeen vielä 9. Olisi mennyt vielä ainakin yksi ysi, mutta halusin päästä kotiin kattomaan Ilosen Mikon ilottelua Hollannissa.  Pettymys olikin suuri kun Viasat näyttikin sen vasta illalla jälkilähetyksenä. Eikä Ilonen edes ollut kärkikahinoissa, tosin kaima Korhonen sieltä takaa nousi seitsemänneksi!

Ensi viikonloppuna mökki kutsuu ja ilmoittauduinkin juuri Octoberfest-kisaan. Katsotaan sitten taas miten liposilla griineillä käy…

Jätä kommentti

− 1 = 4