Siikajoen Päätöskisa

Viime lauantaina pistin pipon päähän. Ei ois tarennu muuten. Päätöskisan kuumat tunnelmat eivät lämmittäneet niin paljon, että olisi ilmankaan pärjännyt. Texas Scramble ryhmärämämme (eli minä, mieheni ja Jusa) starttasi nelostiiltä Nukkumatti ja pojat -nimikkeellä pelaavan Jan, Matti ja Pekka -joukkueen kera. Harmi kun ei oltu itse keksitty iskevää tiiminimeä itsellemme… jokin Team Varapallo on joskus ollut käytössä, mutta nyt unohdimme. Pah.

Valio-myrskyn jälkeinen vilpoinen aamu leyhytteli lahkeita ja pallomme lentelivät välillä sinne tänne. Tuloksena liian monta bogia ja yksi ainut pörö. Ei ollut meidän päivä ei. Mutta mukavaa oli, niin kuin aina päätöskisassa!

Ilta jatkui perinteisesti ensin ruokailulla, sitten saunavuorot naiset/miehet ja sen jälkeen päivän joukkuekisan ja kauden pääpalkintojen jako. Juha ja Tupu hoitivat pytyt, pokaalit ja lahjakortit oikeisiin osoitteisiin ja itsekin sain käydä kaksi palkintoa pokkaamassa: naisten lyöntipelin ja seniorinaisten lyöntipelin mestaruudet. Puheitten pito ei koskaan ole oikein ollut kovin mieluista. En keksi mitään vitsikästä tai mieleenpainuvaa sanottavaa. Varsinkin tämänvuotinen naisten lp-mestaruus tuli melko kehnolla pelillä, että miten sitä nätisti sanoisi ”paskaa peliä mutta muut pelas vielä paskemmin…”. Ei siinä hyvä heiluis… tulisi vaan sanomista ja pitkiä katseita ;).

Tämä päätöskisa on meidän seurassamme oikeastaan yksi ja ainut tilaisuus, kun porukka jää kisan jälkeen illanviettoon klubille. Johtuen siitä tosiasiasta, että kenttämme on kaukana keskustasta ja pelaajat kulkevat autoilla. Ei kukaan viitsi montaa kertaa kesässä taksilla ajella Raahen tai Oulun suuntiin. Mutta hyvä että edes tämän yhden kerran. Illan mittaan tulee rupateltua semmoistenkin tuttujen kanssa, joiden seurassa ei ole ehtinyt kesän mittaan pelaamaan tai ovat muuten vaan jääneet kevyemmän tutustumisen asteelle. Rento ilmapiiri ja välitön tunnelma kasaa pikku porukoita sinne tänne muistelemaan kesän kommelluksia. Mukavaa.

Eli näyttää siltä että tämä kausi alkaa olla taputeltu. Yksi kisa on kalenterissa vielä jäljellä, eli ensi sunnuntaina kerran vielä tytöt ja pojat Siikajoelle.

Jätä kommentti

− 1 = 7