Reikäpeli #2

Ja niinhän siinä kävi että reikäpelini jatkuvat ensimmäisen voiton jälkeenkin. Numero kaksi oli alkuviikosta ja vastustajana vanha tuttu pelikaveri, mieheni ystävä. Koskaan ei olla hänen kanssaan vastakkain kisattu, mutta samassa joukkueessa monestikin, mm. Kalajoella TexasScrambleä. Hyvä tiimi ollaan oltu, me kolme.

Hymy huulilla startattiin ykköseltä, ei merkkiäkään jännityksestä tai kisafiiliksestä. Minulla ainakaan. Tasoitukset meillä on melkein samat, 0,1 yksikön erotus, eli ei ylimääräisiä lyöntejä mulle eteen kuin yksi, väylälle nro 18. Ensimmäisistä viidestä väylästä vein neljä, tasasimme yhden. Sitten alkoi mulla vähän takkuamaan ja kaveri vei loput neljä. Tauolle menimme tasatuloksessa. Takaysille päätin terhentyä, eihän tässä nyt niin voi käydä että olen ensin neljä upissa ja sitten häviän vielä koko matsin. Ei ei. Eli nyt tarkkana kuin porkkana ja turhat höseltämiset pois. Ja eikö mitä, niinhän se siitä taas lähti luistamaan ja peli käteltiin valmiiksi reiällä nro 15. Tulos 4/3.

Seuraavaa matsia pitääkin odotella jonkun aikaa. Kaaviossa vastaani tulevat miehet eivät ole vielä omaansa pelanneet. Vaihtoehtoja siis kaksi. Tuleeko seuran entinen pro vaiko kenttämme takaysin suunnittelija. Mielenkiintoista…

Muutamia muitakin kiekkoja on tullut tässä huiskittua, mm. olin viime perjantaina Jyväskylässä ja sain seurakseni Jyväs-Golfin ladykapteenin. Heidän kenttänsä on 9-reikäinen mutta kaunis ja puistomainen. Ulla oli mahtavaa seuraa ja kun hänellä peli luisti ihan poskettoman hyvin, niin mikäs siinä oli ihaillessa pitkiä lyöntejä. Noilla pitkillä naisilla on tuota vipuvartta ihan erilailla kuin tämmöisellä persjalkasella 165-senttisellä… 😉

Sitten oli myös naistenilta eilen torstaina. Kisamuotona oli lippukisa. Eli jokaisella oli oman tasoituksensa verran lyöntejä pelattavana ja kun ne loppuvat, merkataan korttiin mihin asti kentällä pääsi. Itsellä oli todella huono hetki väylä nro 7:llä (par5, oman yritykseni nimikkoväylä vielä…) jossa löin mm. outtiin ja veteen. Tulos 10 lyöntiä. Matkani loppui sitten lyhyeen, eli kasin reikään.

Nyt on perjantai ja pitkästä aikaa pääsen mökille ja Kalajoen kentälle pelaamaan. Huomenna on kisa, lähtö klo 10.00.

Tällä hetkellä pelikertoja on takana 30. Osa ysejä ja osa täysiä kiekkoja. Saapa nähdä tuleeko viime kesän 128 täyteen?

Jätä kommentti

81 − 78 =