Päässä kuhisee!

Tänään kävimme Janin kanssa Siikajoella rangella. Oli vilpoista, +5 astetta ja vähän ripsi sateen näköistä. Olimme kaksin, ei muita sissejä.

Olen nyt kevään käynyt Oulun Golfhallilla treeneissä kuuden muun naisen kanssa. No, joka kerta on joku ollut poissa, joten neljä tai viisi meitä on fyysisesti ollut paikalla. Itsekin sairastin pääsiäisen tienoilla lentsun oikein kuumeen kera, niin piti jättää yksi kerta väliin.

Paljon on uusi pro saanut meille vinkattua. Ihan perusasioista vähän vaikeampiin juttuihin. Itselleni tuli monta pikkuasiaa säädön alle, vähän grippiä, vähän stanssia… Pikkuvikoja, heleppo korjata, sanoisivat Katsastuksessa, mutta ei ne niin itsestäänselviä ole. Tuntuma mailaan muuttuu ja samalla kaikki. Isoin asia, ja haastavin, on ollut backswingin vaihtuessa downswingiksi, se tasonmuutos siellä lakikorkeudessa. Hittolainen että osumat palloon vaihtelee! Välillä nasahtaa niin makioita, mutta seuraava voi olla että hyvä kun osun palloon. Sisältä palloon tuleminen on yllättävän vaikeaa naiselle, joka on taistellut fade/slaissin kanssa vuosia.

Hallilla pressuun lyödessä syntyy harha, että hyvä tästä tulee, mutta rangella sitten järkyttyy, kun ei anteeksiantavaa mattoa enää ole ja pallot lentelee minne sattuu. ”Ei vielä kohdeharjoittelua!”, sanoo koutsi. Vain lyöntejä ja palloon osumista uudella swingillä… Juu juu. Mutta kun pallot menee minne sattuu! Eihän tätä kestä!

Huoh. Sata asiaa mielessä, pää kuin muurahaispesä. Ei pitäisi olla kaikki muutokset työn alla kerralla. Mutta kun ei malta. Ja kun sitä luulee olevansa parempi kuin onkaan, niin haukkaa liikaa ja liian pian. Pitäisi ottaa joka treenille yksi, tai korkeintaan kaksi fokusta, ajaa ne sisään ennen kuin ottaa taas lisää työn alle.

Eli kyllä kyllä. Tiedetään. Mutta katsotaan miten saan itteni pidettyä kurissa.

Rtg:n nro 7, eli Idea Illuusian väylä. Dogleg par5.
Yritykseni nimikkoväylällä oli vielä vähän märkää. Mutta lupauksia on ilmassa, että ehkäpä piakkoin päästään kausi korkkaamaan omallakin kentällä.

 

Jätä kommentti

76 + = 82