Olkapää vaivaa

Kuuma treenikausi alkaa tuottaa tulosta. Ainakin vasen olkapää on äitinyt semmottis, että tietyt liikeradat sattuu ja sen päällä nukkuminenkin on haasteellista. Voi änkeröinen. En tiedä mistä johtuu, lyömistä se EI onneksi haittaa, mutta kaikkea muuta puuhastelua kyllä, kuten pron ohjeistamaa venyttelyä. No, mikään jumppaveikko en ole koskaan ollut, mutta nyt kun kerrankin olisi motivaatiota ihan nokko, niin ei tahdo ihan kaikki ohjeistuksen mukaiset liikkeet onnistua.

Pah. Mutta jotain hyvääkin. Pistin reenikaveri Armin kuvaamaan lyöntiäni pari viikkoa sitten Lumijoen liikuntahallilla ja mielestäni olen mennyt eteenpäin. Lyönti on laakempi, ei enää niin pysty kuin ennen, ja liike lähtee nimenomaan kropan kierrolla, eikä käsillä ole enää niin suurta roolia kuin aiemmin. Kovasti se on työtä vaatinut, sinnikkäästi olen hallilla käynyt pressuun lyömässä kerran-kaksi viikossa töitten jälkeen.

Eli remontti etenee ja lievää toiveikkuutta on ilmassa. Jospa ensi kesä olisi tuloksellisesti parempi edellistä. Vuosittainen tasoitustarkistus oli mulle armollinen, eli nosti händäriä kahdella pykälällä. Nyt on tänä keväänä vähän inhimillisemmät lukemat slope-taulukossa kuin viime keväänä, jolloin tasoitus tippui tuon saman kaksi pykälää. Eli nyt tarkka tasoitus on 13.1 (viime keväänä oli 10.4 ja nousi kesän mittaan 11.1:een). Montaakaan kertaa en alle omieni pelannut, ennen kuin vasta loppukaudesta alkoi kunto olla kohdillaan, että sain kohtuullisia kisakiekkoja aikaiseksi.

Joululahjaksi ostamani puttimatto on ollut ahkerassa käytössä myös. Miltei päivittäin olen muutamia putteja siinä ottanut ja koittanut saada sen 100 puttia täyteen per ilta. Välillä toki unehtuu mutta harvemmin.

Tammikuun loppupuolella oli Helsingissä vuotuinen Ladykapteenien kokous. Saimme mm. treffata Golfliiton uuden puheenjohtaja Hanna Hartikaisen :). Tietoiskun säännöistä tarjosi Timo Huvinen omaan humoristiseen tyyliinsä. Hieno päivä kaikenkaikkiaan.

Hanna Hartikainen

Timo Huvinen

Jätä kommentti

96 − 88 =