Oih voih…

Tänään oli reikäpeli #3 ja jatkoon pääsy tyssäsi. Hitsiläinen, mutta lähellä se oli! Taululle piti nöyränä käydä kirjoittamassa voittajan nimi ja tulos 1/0. Eli pelasin ihan hyvin välillä. Välillä taas ihan luokattoman huonosti, mutta 11 lyöntiä ei ihan riittänyt selättämään seuramme entistä prota… olisi pitänyt olla se kahdestoista vielä 😉

Etuysi oli tasaista, välillä vein minä, välillä vastustaja, tauolle mentiin minun ollessa yksi upissa. Sitten takasen alku meni ihan hyvin, olin jopa 2 upissa, vastustaja ei ollenkaan. Kunnes. Voi rähmä. Tuli muutama väylä jossa en saanut bonuslyöntiä ja niinpä kaveri tasoitti ja meni 17:llä yhden uppiin. Töskäsin ratkaisevalla hetkellä lyömällä huonon avarin ja jatkolyönnin, hyvä kun osuin palloon, ja niin mua rankaistiin välittömästi. Pelikaveri löi myös vinon avarin, mutta löytyi pitkältä raffista, sieltä chippi viheriön toiseen reunaan ja vielä yksi chippi lippua koluuttaen. Tuuria oli hällä oikealla hetkellä.

Viimeiselle väylälle lähdettiin sillä mentaliteetilla, että mun täytyy se viedä että mennään jatkoreiälle. No, sehän sitten loppuviimein värikkäiden vaiheiden jälkeen tasattiin, eli häviö tuli. Huoh.

Mutta hyvän vastuksen mielestäni annoin, vastustaja oli ensimmäistä kertaa upissa vasta väylällä 17. Siihen asti pidin rinnan rottingilla kunnes se taittui. Mitä opimme tästä, kannattaa pelata hyvin jos meinaa pärjätä :).

Jätä kommentti

67 − = 65