Loppukesän koitokset

Kuukausi vierähtänyt edellisestä turinatuokiosta. Sinä aikana on ollut kaksi hienoa golftapahtumaa: Kainuu Open ja oman seuran mestikset. Aloitetaan Kainuusta. Eli sehän on kolmipäiväinen ja naisille tänä vuonna pistebogey-muotoinen. Itseäni harmitti ettei ollut lyöntipeli, ja vaikka ihan scratch, niin kuin miehillä, mutta ei kait siinä, kisajärjestäjät haluavat naisia mukaan ja ilmeisesti tasoituksellinen pb-kisa on se mikä tepsii. Itse tapahtuma kuitenkin oli kiva kokemus.

Ensimmäinen päivä oli perjantaina 29.7. Kajaanin Golfissa, joka on 9-reikäinen kenttä ihan Kajaanin kupeessa. Pelasin sen 88 lyöntiin ja lähtö seuraavana päivänä Katinkultaan. Siellä 94 lyöntiä ja monen monta töskäystä takaysillä… Viimeinen päivä sitten Paltamossa ja siellä nostin etuysillä pallon taskuun, kun ei pisteitä enää tullut, mutta ei olisi kannattanut, sillä takaysin pelasin ihan huippupeliä. Muuten ei kisasta jäänyt paljoa jälkipolville kerrottavaa, mutta hieno reissu oli ja majoituspaikkamme oli ihan huippu. Kiitokset vaan Jarille järjestelyistä :).

Viime viikonloppuna oli oman seuramme huipputapahtuma, eli mestaruuskisat. Miehet aloittivat oman rupeamansa jo perjantaina, muut (eli naiset, seniorinaiset, seniorimiehet) sitten lauantaina. Lauantaina myrsky riehui todella rajusti kentällä. Etuysin ajan tuuli ja myrskysi, takaysillä alkoi tulla vettä ihan maahan asti. Sain taisteltua 91 lyöntiä ja sunnuntaina Arjan kanssa lähdimme ”tappelemaan” mestaruudesta. Pelasimme keltaisilta ja keli oli mitä mainioin. Pelasin 99 lyöntiä ja sillä mestaruus irtosi, 13:n lyönnin erolla.

Jani lähti kolmanteen päiväänsä pari lyöntiä johtavaa Jaria perässä, mutta sai kirittyä kiinni ja meni ohi. Eli meidän ruokakuntaan tuli tuplamestaruus :). Eikun tripla… Janihan meni ja voitti omalla hyvällä pelillään vielä tasoituksellisenkin klubimestaruuden, joka pelattiin samanaikaisesti.

Ihan mukava fiilis on. Kolmas naisten mestaruus peräkkäin. Läpy läpy itseä selkään :).

Jätä kommentti

45 + = 55