Lomamuisteluita

Kuukausi lomailtu ja suurin osa siitä on mennyt golfin parissa. Semmoinen pienehkö matalapaine on ollut muutaman viikon, eli pelillisesti ei suuria onnistumisia ole ollut. Lyönti vähän hukassa, ei isosti, mutta sen verran että huomaa. Tällä viikolla alkoi sitten taas kulkemaan, pelasin ma ja ti 86 lyönnin kierrokset ja eilisessä ProJenni Travels -kisassa Kalajoella omilleni, 89 lyöntiä. Sillä heltisi toinen sija naisten lyöntipeli HCP-sarjassa, samalla tuloksella voittajan kanssa mutta huonommalla slopella.

Palkinnot olivat loistavat 🙂 Itse kannoin kotiin kolme pulloa viiniä, Jennin golfaiheisen opaskirjan, pelipaidan (jonka annoin Janille kun oli miesten mallia ja iso mulle) ja ison paketin hyviä palloja. Kannatti pelata hyvin.

Kisaviikko jatkuu… Lauantaina Kalajoella Lapin Kulta Open, sekin on lyöntipeli. Sitten sunnuntaina Siikajoella Päivänmari Open, joka on 3-henkinen Texas Scramble. Pelikavereiksi kysyin Janin sekä Kalajoellakin porukassa olleen Janin työkaverin, Jukan.

Kelikamerat näyttävät hyvinkin vaihtelevia ennusteita. Kalajoki on siitä hassu paikka, että sadepilvet sen yleensä kiertävät mantereen puolelta. Eli toivotaan parasta.

Viikon päästä sunnuntaina on sitten kauan odotettu viiden seuran naisten seuraottelu Virpiniemessä. Toivottavasti saamme Rtg:ltä hyvin iskujoukon kasaan. Kertaakaan ei ole tuota matsia vielä voitettu…

Jätä kommentti

20 − 12 =