Klubimestikset 2015

Juuri ja juuri naisten lyöntipelimestiksistä viikossa tointuneena oli taas uusi kisa edessä. Tälläkin kertaa kaksipäiväisenä taisteltaisiin useammassa sarjassa: m55, m65, n50, juniorit sekä klubimestaruus, johon osallistuisivat kaikkien muidenkin sarjojen osallistujat. Muut sarjat pelattaisiin lyöntipelinä ilman tasoituksia, klubimestaruus tasoituksellisena.

Meitä oli 11 seniorinaista sarjassamme (naiset lasketaan senioreiksi sinä vuonna kun täyttävät 50 vuotta, miehet vasta 55-vuotiaina). Lähdimme lauantaina matkaan kolmen porukoissa. Lyöntikunto tuntui heti alusta asti ihan hyvältä. Osumat palloon olivat terheviä ja mikä tärkeintä, putit upposivat parista-kolmesta metristä yllättävällä varmuudella. Lähtö oli 10-väylältä ja pelasin takasen 46:lla lyönnillä. Etusella varmuus vielä parani ja löin 42 kertaa, yhteensä siis 88. Sillä tuloksella olin toisena, Marja oli pelannut saman tuloksen mutta paremmalla slopella johti kisaa.

Sunnuntaina sain seurakseni siis Marjan ja Elsen. Peli jatkui samanlaisena kuin lauantaina, peruslyönti varmaa, joitakin satunnaisia duffeja ja kylkkäreitä, jotka aina kuuluu asiaan, mutta ladulla pysyin kumminkin. Puttijyvä edelleen kohdillaan. Tuloksena samat 88 lyöntiä (43 + 45), että meleko tasaista touhua!

Klubille tullessa kävin kirjoittamassa tulokseni listaan seinälle ja huomasin että vähiten lyöntejä oli mulla. Eli läpy läpy itseä selkään, voitto tuli sennunaisissa. Klubimestaruudessa ei mulla ollut mahiksia, sen verran kovia tuloksia oli miehet takoneet tauluun. Taisin olla yhdeksäs sekä hcp- että scratch-tuloksissa.

Ensiviikolla siirrymme Kalajoen suuntaan. Siellä on jokasyksyinen Aviopariweekend, johon Janin kanssa on osallistuttu varmaan kohta jo 10 kertaa. Pelimuotona ekapäivänä scramble ja toisena greensome. Kiva kiva!

Jätä kommentti

− 2 = 3