Kausi alkoi! Hallissa tosin…

Ja niinhän siinä kävi, ettei tarvinnut tänä vuonna odottaa kentän avaamiseen asti että sain tarttua mailoihin. Mahtavaa!

Saimme seurallemme uuden pron, oululaisen J-P Savolammen, ja siitä innostuneena kyseli pelikaverini Jore, että saisimmeko kasaan muutaman naisen ryhmän ja alkaisimme käydä Oulussa Ruskon Golfhallissa treenaamassa? No saimmehan me. Nyt meitä on kuusi terhevää tyttöstä ja J-P palauttaa meitä ruotuun joka toinen sunnuntai-iltapäivä.

Oulun Golfhallin tilat ovat vallan mainiot. Siellä on omat harjoittelualueet pitkälle lyönnille (verkkoon), chipille ja putille. Lisäksi simulaattori ja Trackman. Kahvio, pieni pro-shop ja pukuhuoneet pesutiloineen tottakai. Kahden harjoittelukerran jälkeen en ole vielä moitteen sijaa keksinyt itse fasiliteeteistä enkä kyllä opetuksestakaan. Pro on hyvä, puhuu ja neuvoo ymmärrettävästi ja ottaa meidän kaikkien pelitason huomioon. Korjaa niitä asioita, joiden uskoo auttavan tällä hetkellä eniten. Ei yritä fiksata kaikkia virheitä kerralla, vaan etenee perusasioista haastavampiin.

Itselläni on motivaatio todella tapissa. Kevät tuntuu koittavan tänä vuonna haastavampana kuin koskaan. En tiedä mitä tein viime kesänä, kai tuli pelattua hyvin, kun vuosittaisessa händärin tarkistuksessa tasoitukseni laski kaksi pykälää, ollen nyt 10,4. Se tarkoittaa Siikajoella slopea 12. Päänuppini ei oikein ole ehtinyt mukaan tähän, vaan usko meinaa loppua siinä vaiheessa kun ajattelen ensimmäisiä kisakierroksia… Huhhuh. Kuusi ”pakkopaaria”.

Kyllä saa rouva ny reenatakin kevään että on edes jonkinmoisessa tikissä ennen kauden alkua! Ja eikä mitä hyvänsä reeniä, vaan nyt on haukattu niinkin iso pala, että remonteerataan rauta- ja pitkistä lyönneistä mun fade drawksi. Siitäpä sitä pituutta saadaan lisää ja muitakin juttuja on ilmassa… Jyrkempää tulokulmaa palloon, puhtaampia osumia ja sitä kautta parannusta peliin.

Jep. Haastetta siis on, mutta ihan täpöllä oon tähän sitoutunut. Chippi ja putti onneksi on jätetty rauhaan…

Nyt on sunnuntai, eikä ole reenejä. Pitäiskö kaivella vaatehuoneen nurkasta puttimatto esille? Ai niin, mun putterin insertti on rikki. Ei kaiveta. Imuri?

Jätä kommentti

88 + = 93