Kalajoella kisassa

Viikonloppu meni taas golfatessa. Perjantai-iltana käytiin mieheni kanssa ”saunalenkki”, joka tosin kesti vain 6 väylää… ei kummallakaan oikein kulkenut, joten oikaistiin metsän poikki rangelle. Siellä mätin 40 draivia ja pikkuhiljaa taas alkoi muisti palata. Lihasmuisti…

Lauantaina oli kisastartti klo 10.00. Samassa ryhmässä oli ystäväni Vuokko ja kaksi oudompaa miestä. Etuysin pelasin ihan mallikkaasti, 42 lyöntiä. Takaysillä väylä nro 15:llä tupsahdin korkeareunaiseen greenibunkkeriin ja sieltä en päässyt ekayrittämällä pois, vasta toisella ja silloinkin ihan reunalle. Siitä chippi ja putti ja korttiin tripla. Takaselle sitten 46 lyöntiä korttiin. Yhteensä 88 ja kaksi alle omien. Pääsin pokkaamaan kolmannen sijan naisten pistebogeysarjassa ja kolmas olin näköjään myös scratchissä. Tasoitus laski 0,6 pykälää ja on nyt sitten 13.8. Slope tipahti myös yhdellä, eli 16:een, molemmilla kentillä, Kalajoella ja Siikajoella.

Kisan jälkeen kerättiin tytär kyytiin ja heitettiin hänet ratsastusleirille Pihkalaan, Kestilän suunnille. Illalla tyttö soittaa ja kysyy ”missä mun ratsastushousut on?”. No, missäpä muualla kuin pyykkinarulla kuivumassa… Onneksi tallilta löytyi varapöksyt, ettei tarvinnut lähteä 200 km ajelemaan taas ylimääräistä housujen vientiin.

Sunnuntaiaamuna herättiin pirteinä ja mitäpä sitä muuta osasi tehdä kuin lähtä kiekalle. Seuraksi saatiin kaksi toispaikkakuntalaista miestä. Ainoana naisena ryhmässä päätin pelata keltaisilta miesten kanssa. Jotenkin on vähän vaivaannuttavaa huiskia yksin omalta tiiltä. Samoin jos pelaamme naisporukassa ja meidän seurueeseen on mies pyrkimässä, niin sanomme että tule vaan, jos pelaat kanssamme punaisilta… Yleensä pienen yskähdyksen jälkeen tämä onnistuu.

Oma peli ei etusella oikein onnistunut, tuli yli 50 lyöntiä huiskittua, joka väylälle yksi ylimääräinen lyönti kuin mitä omalta tiiltä. Joillakin väylillä keltaiset ovat todella takana verrattuna punaisiin. No, takasella alkoi sitten kulkea, tiiä sitten miksi. Mutta sinne sain 47 lyöntiä, pari pariakin jopa. Draivit alkoivat napsahdella nätimmin.

Tänään sataa. Ei asiaa kentälle. Tosin olisi taloyhtiön talkootkin, mutta tiiä sitten talkoillaanko sateessa.

Jätä kommentti

9 + 1 =