Ei tullut kinkkua ei

Siikajoen kenttä on tänään (tiistai 13.10.) pistänyt ovet puoliksi kiinni. Eli holkitukset ovat alkaneet ja reiät pistetty talvigriineiksi. Pelaamaan pääsee enää pelioikeudelliset. Kalajoella on vielä kesägriinit ja kenttä auki myös vieraspelaajille. Ensi viikonloppuna siellä pelataan ns. nostalgiaysi, eli sen aikainen väyläjärjestys, kun oli ennen täyttä 18:aa reikää. Tällä hetkellä näytti tilanne siltä, että kisa olisi jo täynnä, mutta toivotaan että pääsen mukaan varapaikalta.

Mutta siis, viime sunnuntaina Siikkiksellä pelattiin vielä yksi kisa. Sarjojen voittajille oli tarjolla joulukinkut. Mutta kävi niin, että meidän ruokakunnassa saadaan tyytyä hirvenlihaan. Ei ollut kisakunto meitsillä kohdillaan. Kyllä se taitaa olla niin, että mitä enemmän vermestä päällä, niin sitä huonommin pallo lentää, ja vääriin suuntiin. Griinin lähellä onnistuin ihan hyvin, chipit ja putit upposivat, mutta kun sinne asti pääseminen tuotti tuskaa, niin eihän sitä tulosta tullut. Mutta liikunnallisesta ulkoilupäivästä se kävi vallan mainiosti!

Haikeutta alkaa olla ilmassa. Miten sitä raaskii taas puoleksi vuodeksi luopua tästä hommasta? Sohvannurkka tulee tutuksi ja telkkari. En ole löytänyt mitään tarpeeksi kiinnostavaa liikunnallista talviharrastusta, millä voisin golfin korvata. Jos oisin rikas ja olisi sopivat tilat, niin simulaattorihan sitä pitäisi hommata, mutta kun ei. Oulussa asti ei viitsi alkaa hallitreeneissä kulkemaan. Vähän on ollut Janin kanssa puhetta että josko salilla alkaisi käymään, harjoittaisi kroppaa ja hankkisi voimaa, mutta kun sitäkin olen joskus kokeillut enkä tykännyt. Mutta jospa tämä golf-aspekti vähän motivoisi… Noh, saapa sii.

Eilen kävin Joren kanssa heittämässä vajaan kiekan. Väylällä 13, joka on noin 100 m par3, tirpasin illankähämässä pallon melkein kerralla reikään. Lähti oikein mukava, nasakka osuma, joka tuli ihan griinin kantissa alas. Siitä se sitten lähti rullimaan kohti reikää ja kohta kolahti. Mutta voi dääm, siihen se sitten tömähti lipusta vaaksan päähän. Se oli toinen kerta tänä kesänä kun lippua koluttelen. Kyllä se joku kerta vielä onnistuu, se on varma!

melkein_holari

Jätä kommentti

35 + = 42