Viimeinkin lämmintä!

Koulut alkoivat täällä Raahessa keskiviikkona ja kuopukseni siirtyi yläasteelle. Se tarkoitti sitä, että tyttären koulumatka piteni viidellä kilometrillä ja aamuni alkavat samaan aikaan koululaisen lukujärjestyksen kanssa. Meillä on matka samaan suuntaan, joten on luonnollista tulla yhteisellä kyydillä. Toki joskus on hänen mentävä pyörälläkin, mutta pääsääntöisesti siis autoillaan.

Lisäksi se tarkoitti myös sitä, että aamuiset golfkierrokset jäävät vähemmälle. Toki voin tytön heittää keskustaan kahdeksaksi ja ajella itse Siikajoelle aamukiekalle. Sitten iltapäiväksi töihin ja tyttö koulun jälkeen tulee toimistolleni tekemään läksyt ja yhtä matkaa kotiin. Jep, kaipa se voisi toimia näinkin, mutta työtilanteen mukaan toimitaan.

Pari viikkoa on ollut mukavia kesäisiä kelejä. On tarennut pelata capreilla ja jopa hameella, mikä on ollut harvinaista tänä kesänä. Vielä lupailivat viikoksi tämmöistä samanlaista +20 hujakoilla olevaa lämpöä ja mikä parasta, ei sateita!

Kävimme seuramme naisten kanssa viime sunnuntaina Virpiniemessä 5 seuran naisten seuraottelussa. Saimme kasaan 9 naisen joukkueen, josta viiden parhaan tulokset laskettiin yhteen. Kukaan meistä ei pelannut omaan tasoitukseensa, ei lähellekään, mutta silti tulimme kolmansiksi. Tuntui monilla muillakin olleen vaikeuksia Virpparin väylillä… Sää oli tuulinen ja greenit mielestäni hitaat. Pitkät putit jäivät kaikki ihan liian lyhyiksi ja siksi tuli itselleni ainakin ihan liian monta kolmen putin viheriötä. Samoin kun kateissa ollut avarikaan ei löytynyt sinä päivänä, oli tulokseni heikoin koko kesänä.

Juurin kun olin jo heittämässä kirvestä kaivoon ja draiveria perään, niin risukasaan tipahtikin heinäneula, eikun kamelin selkään auringonpaiste… Noh, siis lyönti alkoi taas kulkea ja pari viimeistä harkkakierrosta ovat olleet seminautinnollisia. Pitää koputtaa päätä… jospa se tästä vielä.

Ensi viikonloppu on kisaton golfin suhteen. Pari kiekkaa on Kalajoella varattuna Janin kanssa, ihan vaan rentoa pelailua. Seuraavana viikonloppuna onkin sitten Rtg:n seuran mestaruuskisat, joten siihen mennessä pitäisi terhentyä kisakuntoon. Saapa sii. Eli sitä odotellessa…

Jätä kommentti

2 + 3 =