Hyvä kisakunto jatkui

Loma alkoi. Tai miten se nyt yksinyrittäjän loma ymmärretään… Eli en mene joka päivä toimistolle, tarvittaessa vaan. Seuraan sähköpostia ja jos joku asiakkaistani kaipailee jotain, niin käyn sitten tekemässä pois. Onneksi heilläkin on lomia eivätkä tarvitse mainosmateriaaleja ihan päntiönään. Suomikin lomailee.

Viime viikonloppuna tuli Kalajoella pelattua kolme kiekkaa, joista yksi kisassa. Perjantai-iltana puulasin itseni puolituttujen mukaan neljänneksi. Ihan oli mukava kiekka, paljon porinaa ja kuulumisten vaihtelemista. Pelikin sujui ihan mallikkaasti, 86 lyöntiä, eli kolme alle omien. Tästäpä pelko persiiseen, että eihän tämä näin hyvin voi jatkua, että huomenna kisassa varmasti jonkinsortin romahdusta odotettavissa, mutta ei, sama tasaisuus pelissä jatkui ja pelasin taas 86 lyöntiä. Etuselle 40 ja takaselle 46 (taas se perhanan väylä 15 teki tepposet, tällä kertaa tosin tirpasin avarin vasemmalle metsään kun ahneuksissani yritin nuolla niitä bunkkerin vieressä olevia puita pitkin mahdollisimman kauas alas mutkaan…). Sieltä välilyönti sitten takasin väylälle, eli siihen kohtaan, mihin avarilla yritin. No, seuraava lyönti sitten taas oikealle metsään, hyrrällä slaissasin lahjakkaasti… sieltä metsästä taas siirtolyönti väylälle ja yritys griinille. Noub, tuffi griinin eteen ja viimein chipin ja parin putin jälkeen korttiin jälleen 8. Vähän otti päähän. Edellisenä iltana olin taiteillut siihen loistokkaasti parin. Miksi aina kisassa tämä väylä mättää? En tajua.

Mutta enivei, kisamuoto oli pistebogey, eli ei yksi viivaväylä ollut ihan katastrofi. Loput kolme väylää sitten par, par ja poki ja siis se 86 lyöntiä, joka antoi lopputulemaksi 39 pojoa. Sillä pääsin tuloslistalla toiseksi ja pokkasin lippiksen ja tusinan hyviä Callawayn palloja. Händäri tipahti taas vähän, eli nyt 13.2, slope 15.

Sunnuntaiaamuna aikaisin iskeydyin tutun Rtg:läisen pariskunnan mukaan. Olivat viettämässä jokakesäistä lomaviikkoaan lomaosakkeessa. Ilma oli ihana. Ensin villapaitakeliä puoli kiekkaa, sitten tarkeni jo t-paidallakin. Peli oli normaalia, ei hyvää, ei huonoa, semmoista leppoista läpsyttelyä ja säästä nauttimista. Ulkoilua ja liikuntaa parhaimmillaan hyvässä seurassa ja auringonpaisteessa.

Mutta nyt pistän koneen kiinni ja lähden kotiin. Huomenna kunnolla lomamoodi päälle ja mökkeilyä. Sunnuntaina lähdemme tuttavapariskunnan kanssa golf-turneelle etelään. Ensin Ähtäriin ja sieltä Poriin, jossa pelaamme sekä Yyterissä että Kalaforniassa. Voipi olla etten ehdi paljoa blogeilemaan, mutta tehdään yhteenvetoa sitten kun ehditään.

Hyvää kesää!

Jätä kommentti

2 + 1 =