Yksi eagle ja jotain muutakin…

Golfkausi alkaa kohta olla paketissa tältä vuodelta. Viime lauantaina Raahentienoon kentällä pelattiin päätöskisa ja vietettiin perinteisesti iltaa jakaen mestaruuskisojen palkinnot sekä pari muuta kauden päätapahtumien huomionosoitusta.

Jospa aloittaisin ensin kisasta (Texas Scramble)… Minä ja Jani ollaan useana vuonna oltu mukana erilaisilla kokoonpanoilla. On ollut parhaita kavereita kolmantena, oudompiakin pelituttuja on otettu mukaan. Tänä vuonna porukkaan pompsahti Pihilis, eli Pihlajaniemen Pekka, ansioitunut senioripelaaja. Ja eihän me päästy toista väylää pitemmälle kun jo ensimmäinen pörö pyörähti kuppiin. Siitä eteenpäin niitä tuli lisää melkeen joka toiselle väylälle :D. Yksi poki saatiin söhörättyä 11:lle kun juuri Janin lähestymislyönnin aikana naapuriväylältä kajahti miehekäs ”FOOOOOR” kun toinen oli iskemässä… siitä koko porukka maihin ja Janin pallo jossain, missä lienee. Pihilis pisti sitten siihen griinin eteen ja kolmen putin taktiikalla vitonen korttiin.

Kompensaatiota saatiin kyllä sitten roppakaupalla väylällä nro 16, kun Jani pisti huikean avarin 47 metriin griinistä. Meitsi sitten siitä näpsäytti nätin pitchin kuppiin, eli ihan oikea eagle. Ei riemulla rajaa. Sen jälkeen peruspeliä loppuun ja lopputulema 66 lyöntiä, slope 4, ja netto 62. Voittohan sillä tuli ja olihan Pihilis mielissään kun oli oikeaan porukkaan itsensä puulannut :).

Tupu oli henkilökuntansa ja Ahon Leken avustuksella savustellut ”muutaman” siian ja hyvät oli appeet muutenkin. Ruoan jälkeen alkoi bändi soitella ja sitten viimein palkintojenjakoon. Jani saikin tänä vuonna ihan jättipotin: Miesten scr lyöntipelimestaruus, Klubimestaruus ja Miesten scr reikäpelien jaettu 3. sija. Mulle Naisten scr lyöntipelimestaruus. Hyvä me!

Muutenkin on mulla ollut oikein voitokas loppukesä. Kalajoella syyskuussa kahtena viikonloppuna peräkkäin kisavoitot ja muutamia muita sijoituksia. Vaikka eihän se voitto tärkeää ole… Kesän mittaan tulee kisattua miltei joka viikonloppu, suurimmalta osin sijoitukset on hyvinkin monenlaisia, riippuen pelikunnosta. Itsellä tosiaan alkukesä ja -kausi meni tässä svingiremontissa, mutta loppua kohti alkoi kunto taas nousta ja en tiiä tuottiko remontti tulosta vai tuliko osaltaan palattua siihen entiseen… en osaa itse sanoa muutako että kyllä lyöminen on välillä varmempaa ja tarkempaa. Välillä taas ei. Mutta sitä kai se on kaikilla muillakin, aina ei kulje. Mielestäni rauta- ja lähipeli on parantunut, samoin väyläpuut ja hybridit, draivi on vielä murheenkryyni, mutta jospa ensi kesäksi se sitten laitetaan kuntoon, eikö niin J-P?

Loppusyksyn aion nyt vain pelailla ja nauttia niin kauan kuin kelejä riittää :).

paatoskisa_2016
Päätöskisan pelikaverit, Juha kameran takana. Ja kuten tarkkasilmäiset huomaavat, on griinillä kuusi palloa lipun ympärillä… harvoin nähty näky!

Yksi kommentti

  1. J-P Savolampi / |

    Kyllä laitetaan!

Jätä kommentti

29 − 23 =